Ostoskori

Kivet ja kristallit

Kivet ja kristallit ovat kauniita ja kiehtovia, ne tuovat käsiisi palan luontoa mitä ihanimmassa muodossa. Viehkeän syvänvioletti ametisti, revontulien väreissä loistava suomalainen spektroliitti, hempeänä punertava ruusukvartsi, eloisana läikähtelevä tiikerinsilmä vai kenties satumaisesti kimaltava kalsiittigeodi – mikä on sinun suosikkikivesi?

Galleria Kivitasku tarjoaa tutkittavaksesi laajan valikoiman erilaisia mielenkiintoisia kiviä. Toisinaan meille saapuu hieman erikoisempiakin aarteita, joten kivikauppa kannattaa ottaa seurantaan. Selaa tästä helposti uusimmat tuotteet.

Voimakivet ja onnenkivet ovat paitsi upean näköisiä, myös hyvää tekeviä. Kivillä uskotaan olevan erilaisia vaikutuksia, joihin voit halutessasi tutustua Kivien energiat -osiossa. Voimakivet ovat ihania lahjaideoita: valitse, millaisia voimia haluaisit toivottaa lahjan saajalle ja poimi sitten kivi sen mukaan!

Voit kuljettaa kiveä aina mukanasi avaimenperän muodossa, hyödyntää sitä heilurina tai hoitosauvana tai koristaa kotisi kivisten sisustusesineiden avulla. Esimerkiksi vuorikristallista kaiverrettu tuikkukuppi tuo upean säväyksen olohuoneeseen, ja ikkunalle ripustettavat kristallit luovat ihania sateenkaaren värejä kotiin valon pilkkoutuessa niihin.

Löydät valikoimasta niin rumpuhiotut kivet, muotoillut kivet kuin hiomattomat raakakivetkin. Selaa valikoimaa ja valitse omat suosikkisi!

Näytetään 1 - 50 / 627 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 50 / 627 tuotetta
Lajittele
Malakiitti levy 45-65 mm Uutuus
Ametisti kide 225/55/40 mm Uutuus
Moldaviitti 1-1,5 gr Uutuus
Spektroliitti 50/38/39 mm Uutuus
Finger quartz 70-80 mm Uutuus
Kukka kalsiitti 60-80 mm Uutuus