Ostoskori

Kivet ja kristallit

Kivet ja kristallit ovat kauniita ja kiehtovia, ne tuovat käsiisi palan luontoa mitä ihanimmassa muodossa. Viehkeän syvänvioletti ametisti, revontulien väreissä loistava suomalainen spektroliitti, hempeänä punertava ruusukvartsi, eloisana läikähtelevä tiikerinsilmä vai kenties satumaisesti kimaltava kalsiittigeodi – mikä on sinun suosikkikivesi?

Galleria Kivitasku tarjoaa tutkittavaksesi laajan valikoiman erilaisia mielenkiintoisia kiviä. Toisinaan meille saapuu hieman erikoisempiakin aarteita, joten kivikauppa kannattaa ottaa seurantaan. Selaa tästä helposti uusimmat tuotteet.

Voimakivet ja onnenkivet ovat paitsi upean näköisiä, myös hyvää tekeviä. Kivillä uskotaan olevan erilaisia vaikutuksia, joihin voit halutessasi tutustua Kivien energiat -osiossa. Voimakivet ovat ihania lahjaideoita: valitse, millaisia voimia haluaisit toivottaa lahjan saajalle ja poimi sitten kivi sen mukaan!

Voit kuljettaa kiveä aina mukanasi avaimenperän muodossa, hyödyntää sitä heilurina tai hoitosauvana tai koristaa kotisi kivisten sisustusesineiden avulla. Esimerkiksi vuorikristallista kaiverrettu tuikkukuppi tuo upean säväyksen olohuoneeseen, ja ikkunalle ripustettavat kristallit luovat ihania sateenkaaren värejä kotiin valon pilkkoutuessa niihin.

Löydät valikoimasta niin rumpuhiotut kivet, muotoillut kivet kuin hiomattomat raakakivetkin. Selaa valikoimaa ja valitse omat suosikkisi!

Näytetään 1 - 50 / 667 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 50 / 667 tuotetta
Lajittele
Zeoliitti 230/130/120 mm Uutuus
Apatiitti kuula 55-65 mm Uutuus
Spinelli kuula 50-65mm Uutuus
Ametisti puikko 160 mm Uutuus
Pyriitti norsu 80 mm Uutuus
Pyriitti pääkallo 50 mm Uutuus