Kivikauppa yli 30 vuoden kokemuksella | Nopeat ja varmat toimitukset | Laaja valikoima

Ostoskori

Toimitusehdot

Toimitusehdot


Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Galleria Kivitasku.


Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa

Asiakaspalvelu: 020-7535192

Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi


Maksun voi suorittaa myös myymälässämme kolmen vuorokauden kuluessa tilauksesta. Muussa tapauksessa tilaus peruuntuu.


Toimitamme tällä hetkellä tuotteita vain Suomen sisällä.

Lähetämme kaikki verkkokaupan välityksellä tilatut tuotteet pääsääntöisesti kolmen päivän kuluessa Suomen Postin tai Matkahuollon välityksellä. Postitus kirjeenä tai pakettina riippuen tuotteen koosta. Kaikki lähetykset hintaan 5.90 € (sis. alv 24 %).


Pyrimme ilmoittamaan verkkokaupassamme heti, mikäli tuote on lopussa varastosta. Mikäli tuotteet ovat kuitenkin loppuneet ja maksu on tullut tilillemme, ilmoitamme mahdollisimman nopeasti tilanteesta. Toimitamme tuotteen jälkeenpäin, mutta mikäli tuotetta ei ole saatavissa kohtuullisessa ajassa, palautamme rahat.


Mikäli tuote on vaurioitunut postituksen aikana, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ilmoita myös meille, niin voimme sopia uuden tuotteen lähetyksestä, tai maksun palautuksesta.


Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja hyvää kauppatapaa.

Ostaessasi tuotteita verkkokaupastamme, hyväksyt tietosuojaselosteemme, jossa noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).


Peruuttaminen


Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.


Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. 


Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

 

Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Otathan talteen lähetystunnuksen (JJFI-koodin) mahdollista lähetyksen seurantaa varten. Lähetys on asiakkaan vastuulla - näin siirrät vastuun postille.