Ostoskori

Tietoa meistä

Galleria Kivitasku on yksi pisimpään toimineista kivikaupoista Suomessa. Avasimme ovet jo vuonna 1990, eli olemme toimineet jo yli 30 vuoden ajan.

Ihanuuksia pursuileva kivikauppa sijaitsee Jyväskylän Torikeskuksessa, minkä lisäksi voit tehdä ostoksia helposti ja nopeasti verkkokaupassa.

Valikoimaamme kuuluvat hiotut kivet ja kristallit, raakakivet, kivikorut, suitsukkeet, sisustusesineet ja paljon muuta. Ihan kaikki tuotteet eivät ennätä verkkokauppaan asti kivikaupan hyllyiltä – jos sinulla on erityistoiveita, niin laita rohkeasti vain viestiä meille päin!

 

 

Suuri osa tuotteista on uniikkeja kappaleita, joten näet heti valokuvasta, millaisen kiven tulet saamaan. Kun kyseessä on tuoteryhmä, valitsemme sinulle aina kauniin ja muutenkin sopivan kappaleen.

 

Galleria Kivitaskun tiimi

 

Tällä hetkellä Galleria Kivitaskun takaa löytyy kolmen henkilön rautainen tiimi.

Perinteikkään yrityksen perustaja Vesa on kivialan artesaani sekä kiviseppä. Hän jakaa mielellään vankkaa tietämystään asiakkaidemme kanssa. Voit tavata hänet usein Jyväskylän kivikaupallamme.

Liikkeellä voit törmätä myös Heliin, joka auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivat kivet ja kristallit. Hänellä on kivi- ja kristallihoitajan tutkinto, joten saat häneltä asiantuntevia vinkkejä ja kivoja ideoita kivien pariin.

Tiimiin kuuluu lisäksi digitaaliseen markkinointiin perehtynyt Veera, joka huolehtii uusista tuotteista verkkokauppaan ihailtavaksi.

Meillä on töissä aivan omanlainen tunnelmansa – kivikauppa on kuin pieni pala toisesta maailmasta keskellä sykkivää kaupunkikeskusta. Siksipä asiakkaamme viihtyvät meillä yhtä hyvin kuin me itse.

 

 

Galleria Kivitaskun historia


Galleria Kivitasku perustettiin vuonna 1990 Kuopiossa toiminimenä. Sen yhteydessä toimi kivihiomo, jossa suuri osa myyntituotteista valmistettiin käsityönä. Tuotevalikoiman ytimen muodostivat erilaiset kiviset ja puiset käyttöesineet.

Liiketoiminta keskittyi tuolloin pääasiallisesti B2B-kauppaan. Tämän lisäksi tuotteita päästiin ostamaan Kuopion suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvalta Pikku Pietarin Torikujalta sekä erilaisista tapahtumista ympäri Suomea.

Omistautuvan ja asiantuntevan työn ansiosta liiketoiminta kasvoi tasaisesti, ja vuonna 1996 Galleria Kivitasku muuttikin yhtiömuotonsa kommandiittiyhtiöksi.

Vuonna 2003 Galleria Kivitasku siirtyi Savosta toimimaan Keski-Suomen sydämeen Jyväskylään. Kivihiomo siirrettiin historiaa henkivälle kauniille punatiilistä rakennetulle Säynätsalon tehdasalueelle.

Galleria Kivitaskun ensimmäinen kuluttaja-asiakkaille suunnattu kivikauppa avattiin vuonna 2007 Jyväskylän Torikeskukseen. Asiakkaita kuunnellen tuotevalikoimassa alkoi painottumaan laajat kivilajien vaihtoehdot, kivikorut, raakakivet sekä erilaiset hiotut voimakivet ja onnenkivet.

Keskisuomalaiset kivien ystävät löysivät liikkeen aina sankemmin joukoin, ja vuonna 2020 kivikauppa siirtyikin suurempiin tiloihin Torikeskuksessa pysytellen. Täällä Galleria Kivitaskun väki toivottaa sinut tervetulleeksi edelleen.

Tuorein merkkipilari kivikauppa Galleria Kivitaskun historiaan saatiin 13.3.2023, kun yritys muuttui osakeyhtiöksi.

 

Galleria Kivitaskun arvot

 

Galleria Kivitaskun toiminta perustuu avoimeen, rehelliseen ja hyvää kauppatapaa noudattavaan kaupankäyntiin. Toimintamme on asiakaslähtöistä – pyrimme aina löytämään asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut.

Verkkokaupassa tämä näkyy esimerkiksi näin:

  • Suuri osa tuotteista myydään uniikkeina kappaleina – tiedät tarkalleen, mitä saat
  • Kun kyseessä on tuoteryhmä, valitsemme sinulle aina mahdollisimman kauniin kappaleen
  • Voit jättää tilauksen kommentteihin mahdollisia toiveita tuotteesta
  • Käsittelemme tilaukset nopeasti, arkisin usein jo saman päivän aikana

Hankimme kivet ja kristallit tarkkaan valituilta toimittajilta ympäri maailmaa. Eettisyys on huomioitu tuoteketjussa.

Kivien merkitykset ja energiat ovat kiehtovia, mutta haluamme myös korostaa kaikkien kivien uskomatonta kauneutta, luonnonmuovaaman taiteen loppumatonta lumoa ja puolijalokivien upeaa värimaailmaa. Rakastamme kiviä!

______

Huomaathan, että emme tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, emmekä paranna tai ehkäise terveysongelmia.